پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با شكست برابر استقلال اهواز يك نمره منفي در كارنامه وينگادا به ثبت رسيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عباس انصاري فرد درباره شكست 2 بر يك پرسپوليس برابر استقلال اهواز اظهار داشت: از نتيجه به دست آمده در بازي روز گذشته ناراحت هستم. تا مي آييم كه دو روز مشكلات را از حل كنيم و تيم را در شرايط مطلوبي نگه داريم با يك باخت دوباره سر جاي اول برمي گرديم و دوباره مجبور مي شويم روحيه بازيكنان و ساير عوامل را به شرايط ايده آل بازگردانيم.
انصاري فرد ادامه داد: مي دانستيم اگر مقابل استقلال اهواز پيروز شويم و مس نيز صبا را شكست دهد برد ما هيچ تاثيري نخواهد داشت. به همين علت بازيكنان كمي در نيمه دوم كم انگيزه بودند.
وي خاطرنشان كرد: وينگادا اعلام كرده بود به خاطر حساسيت بازي با الغرافه قطر به يكسري از بازيكنان استراحت خواهد داد. اين موضوع نيز در بازي انجام شد؛ چون قواي اصلي ما بايد در جاهاي ديگر استفاده شود.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص وينگادا عنوان كرد: بدون شك اين باخت نمره منفي در پرونده وينگادا محسوب مي شود. كساني كه مي گويند هنوز تكليف قرارداد وينگادا مشخص نيست و در پايان فصل همه چيز جمع بندي مي شود از من انتقاد نكنند چون بايد اين مسير حرفه اي را طي كنيم تا دچار مشكلات گذشته نشويم. بدون شك اين شكست در پرونده وينگادا ثبت خواهد شد.
وي اضافه كرد: اميدوارم بازيكنان ما ديدار مقابل الغرافه قطر و همچنين بازي مقابل سپاهان در جام حذفي كه آخرين فرصت براي ما در فصل جاري است را جدي بگيرند چرا كه اگر اين اشتباهات تكرار شود و غافلگير شويم ديگر ما جبران نيست.
انصاري فرد يادآور شد: ديدار با الغرافه و الشباب براي ما حكم مرگ و زندگي دارد. ما پتانسيل اين را داريم كه به عنوان سرگروه از گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا صعود كنيم. با توجه به اعلام كادر فني، هدف بزرگ باشگاه پرسپوليس موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص ناراحتي برخي از خبرنگاران به دليل برخورد نامناسب در راه پوشش ليگ قهرمانان آسيا گفت: من از كليه خبرنگاران عذرخواهي مي كنم. مطمئن باشيد اين مشكل را حل خواهيم كرد.
سوغاتی های وینگادا: سومین باخت و لجبازی با ستاره ها
مرجع خبری پرسپولیس: باید به سراغ نظافتچی رختکن ورزشگاه تختی اهواز رفت و از او در مورد پیدا کردن یک عضو گرانبها شبیه "مغز یک پیرمرد پرتغالی" پرس و جو کرد. آخر چطور ممکن است نلو وینگادا با آن روی نیمکت پرسپولیس نشسته باشد و تیمش را آن گونه ارنج کند؟ به احتمال فراوان پاسخ نظافتچی اهوازی چنین است ؛ بله من مغز پیرمردی را پیدا کردم که به همراه انگیزه یازده بازیکن پرسپولیس، سالم و دست نخورده در رختکن جا مانده بودند و آنان در چنین وضعیتی رو در روی آبی پوشان اهوازی حاضر شدند .
خاستگاه پرسپولیس لیگ نهم کجا خواهد بود؟ لابد زمین اهواز در غروب پنجشنبه بیست و هفتم فروردین ؟ با کدام امید می توان به قهرمانی این تیم در آسیا امید وار بود؟ اصولا چه دلیلی وجود دارد تا به کسب چنین مقام فاخری دل بست ؟ در لیگی به مراتب ضعیف تر و نحیف تر از لیگ قهرمانان آسیا، پرسپولیس در خوش بینانه ترین حالت ممکن چهارم می شود و آن وقت برای فراموش کردن این مصیبت باید دل خوش به وقوع حادثه ای بود که احتمالش به صفر میل می کند؟ خود فریبی تاکجا؟ سوال این است ؛ با داشته های پرسپولیس و اندیشه وینگادا تا کجا می توان جلو رفت؟ مردی بدون اغماض که یک جلسه غیبت در تمرین باعث چشم پوشی او از بازیکن می شود و فاجعه آمیز تر آنکه ، آلتر ناتیو بازیکنان خاطی ، مهره هایی هستند که برای عقیم گذاشتن هر آرزویی کفایت می کنند.
وقتی نهمین باخت از راه می رسد شاید پوست طرفدار به ضخامت کافی رسیده باشد تا او معنی سوزش تا مغز استخوان را نفهمد اما داستان شکست پرسپولیس در اهواز حکایتی متفاوت داشت...
؛ امید برای رسیدن به جایگاه سوم کاملا نابود شد و لیگ برای قرمزها به پایان رسید .اما با ادامه این روند چه سر انجامی را در جام حذفی می توان متصور شد ؟ مصلحت اندیشی کوچکترین جایگاهی در مدیریت نلو وینگادا ندارد و او در صورتی چندمین باخت را تجربه می کند که دور کردن ستاره ها از ترکیب اصلی مهمترین دلیل آن بوده اند. پرسپولیس برای التیام زخم هوادارانش محکوم به عبور از استقلال اهواز بود اما نلو تنها به علت یک جلسه غیبت از واحدی نیکبخت می گذرد و عجیب تر از آن از بازیکنی به جای او استفاده می کند که علی رغم این همه اعتماد ، هنوزهیچ گلی را در لیگ به ثمر نرسانده است. ذخیره کردن محسن خلیلی و اعتماد مایوس کننده به هادی نوروزی چه توجیهی دارد؟ آزمایش بهادر عبدی با آن جثه کوچک در پست هافبک دفاعی به چه چیزی می ماند؟ آیا پرسپولیس چنین مبلغ گزافی را خرج کادر فنی اش کرده که به کیمیا گری وارونه برسد ؟ محو کردن امثال پترویچ و خلیلی و احیا مهره هایی که حتی کسی معمولی بودنشان را هم در یاد ندارد ؟
مسیر تغییرات در سه سال اخیر را از نو نگاه کنید؛ از دنیزلی به قطبی از قطبی به پیروانی و از پیروانی به وینگادا و اینک رسیدن به نقطه ای که پرسپولیس به آرایش موزه ای دفاع سه نفره برمی گردد. زمانی که کریمی و نیکبخت به بهانه عدم حضور در تمرین، از لیست هجده نفره کنار گذاشته می شوند و متعاقبا پرسپولیس باخت را در آغوش می کشد ، این واقعیت استنباط می شود که آماده ترین ها از دل تمرین به جمع یازده نفره خواهند رسید . سوال ؛ آیا کاپیتان باقری، هادی نوروزی وبهادرعبدی با چنین فرمولی به ترکیب اصلی در اهواز رسیدند ؟ نمایش مصیبت بار پرسپولیس برابر تیم فانوس بدست خداداد چه آینده ای را برای این تیم ترسیم می کند؟ ادامه گل خوردن های ساده حقیقی که سوار بر نمودار سینوسی تکرار می شود ، اشتباهات سپهر حیدری که گویی پایانی بر آن نیست ، پس رفت پژمان و یا فلج شدن تیمی که بدون خلاقیت شماره هشتش چیزی برای گفتن ندارد؟ پرسپولیس از بدو ورود وینگادا برای چه تمرین می کند ؟ اینکه غایبان تمرینات از ترکیب اصلی خارج شوند و همه در انتظار این بنشینند که کریمی در طول مسابقه با تکنیک منحصر به فردش همه ضعف های تاکتیکی را رفو کند ، اینکه دکترین مضحک نلو برای ساختن یک سیم خاردار واقعی از بهادر عبدی عاقبت به واقعیت برسد ، اینکه محسن خلیلی هر روز بیشتراز قبل روی نیکمت بماسد تا یک نیمه دیگر به سیاهه گل نزنی های هادی نوروزی افزوده شود ؟
نهیب دیگر بس است ، شاید خاستگاه پرسپولیس نوین از خاکستر همین تیم باشد اما بدون تردید با راهکارهای فعلی وینگادا تنها باید دل به آماده بودن دائمی کریمی بست تا نبینی هنوز پرسپولیس می بازد!
نیکبخت: اشتباهی نکردم اما از وینگادا عذرخواهی می کنم
جمعه 28 فروردین(16:08)
مرجع خبری پرسپولیس: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من کار اشتباهی انجام ندادم که مستحق تنبیه باشم اما به دلیل غیبت در تمرین از وینگادا و بازیکنان تیم عذر می خواهم.
علیرضا نیکبخت واحدی عنوان کرد: من هیچ وقت دوست ندارم برای پرسپولیس حاشیه درست کنم و همیشه می خواهم با این تیم در آسیا افتخار بیافرینم اما این که آن روز نتوانستم در تمرین شرکت کنم فقط یک سوءتفاهم کوچک بود و بابت آن از همه عذر می خواهم.
وی ادامه داد: مقابل استقلال اهواز مثل همیشه نبودیم و جو ورزشگاه هم بزرگترین مشکل ما بود. به اعتقاد من دشنام دادن به علی کریمی بزرگترین ضربه را به تیم از نظر روحی روانی وارد کرد.
نیکبخت خاطرنشان کرد: به طور حتم عنوان سومی لیگ برتر را هم از دست داده ایم ولی هنوز در آسیا یک شانس بسیار بزرگ داریم که قهرمانی در این مسابقات می تواند همه چیز را تغییر دهد.
فقط دیکارمو را دیدید؟رینالدو برای 10 دقیقه بازی 400 میلیون از استقلال گرفته
جمعه 28 فروردین(16:19)
مرجع خبری پرسپولیس: رينالدو كوروزا بازيكن پرويي تيم فوتبال استقلال با توجه به دقايقي كه براي اين تيم به ميدان رفته به عنوان گرانترين بازيكن ليگ انتخاب شد. اگر مبلغ قرارداد وی را بر تعداد دقایق بازی اش تقسیم کنیم به هر دقیقه بازی 40 میلیون تومان می رسد! پولی که تمام تلاش یک عمر یک کارگر ایرانی هم نمی شود... به راستی چه کسی پاسخ گوست؟
رينالدو كوروزا بازيكن تيم استقلال در دي ماه سال 1387 به اين تيم پيوست و بعد از گذشته چند روز در تمرينات اين تيم مصدوم شد. پزشك استقلال اعلام كرد وي قادر نخواهد بود چند هفته به ميادين برود وبايد تحت مداوا قرار بگيرد. رينالدو پس از چند هفته مداوا به آمادگي رسيد و اولين و آخرين بازي خود در ليگ برتر را در تاريخ دهم اسفند ماه مقابل پيكان انجام داد. البته در اين ديدار 10 دقيقه پاياني بازي را به ميدان رفت و درباره عملكرد او نيز بهتر است اظهار نظري نكنيم.
در روزهاي اخير بار ديگر اعلام شد اين بازيكن به دليل مصدوميت نميتواند تمرين كند. درست در زماني وي غايب تمرينات بود كه به نظر ميرسيد با حضور در بازيهاي استقلال به اين تيم كمك خواهد كرد. حرف و حديثهاي فراواني هم درباره جذب وي به ميان آمد كه در نهايت منجر به شكايت مسئول روابط عمومي باشگاه استقلال از رضا رجبي شد.
قصد نداريم صحبتهاي رجبي را تكذیب يا تاييد كنيم و درباره صحت و سقم حرفهاي او نظري بدهيم. همچنين هم قصد نداريم بگوييم نوري فر در اين انتقال نقش داشته يا نه. ديگر كاري كه نميخواهيم انجام دهيم اين است كه استقلال را به حاشيه ببريم تا با باز كردن اين ماجرا در هفته پاياني ليگ متهم به برهم زدن جو استقلال شويم. ما تنها به دنبال يك جواب هستيم. رينالدويي كه براي 10 دقيقه بازي در استقلال 400 هزار دلار دريافت كرد و به عبارت ديگر براي هر دقيقه بازي در اين تيم 40 هزار دلار گرفت امروز كجاست و چرا هيچ فردي در استقلال پاسخگوي اين انتقال نيست؟ دليل جذب رينالدو چه بوده و اگر وي از بازيكنان فعلي اين تيم برتري ندارد چرا در زمان ورود وي اينگونه تبليغات صورت گرفت و در كل چرا انتقال او صورت گرفت؟ جواب دادن به اين سوال امروز نيازي بايد صورت بگيرد چراكه با اتمام قرارداد اين بازيكن در پايان مسابقات اين سوال نيز در ميان بيشمار سوالات ناپديد خواهد شد.
این بازیکن برزیلی در حال حاضر بازیکن تیم استقلال محسوب می شود و از این تیم نیز اخراج نشده است و باید مبلغ قرارداد وی تمام و کمال پرداخت شود.
در حالي كه در آستانه ورود به فصل نقل و انتقالات هستيم و تلاشها براي از بين رفتن پديده دلاليسم افزايش يافته باشگاهها بايد در زمان جذب بازيكن بيشتر دقت كنند تا چنين بازيكناني كه تنها نيمكتها را اشغال ميكنند و سرمايههاي اين كشور را هرچند كم هدر ميدهند در ليست خريد قرار نگيرند.
وینگادا:مشکلی با نیکبخت ندارم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیروزی این تیم برابر الغرافه را بسیار مهم قلمداد کرد و از آن به عنوان راهی برای صعود به مرحله دوم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نام برد.
به گزارش مهر، نلو وینگادا که پس از تمرین صبح شنبه تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: پیروزی برابر الغرافه برای ما بسیار مهم است و با کسب 3 امتیاز این دیدار گامی بلند برای صعود به مرحله بعد برخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه وضعیت سپهرحیدری و کریم باقری به طور کامل مشخص نشده است، اضافه کرد: روی این دو بازیکن شک داریم ولی امیدواریم به بازی برسند و بتوانیم از آنها مقابل الغرافه استفاده کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شکست این تیم برابر استقلال اهواز تصریح کرد: اگر آن بازی را با پیروزی پشت سر می گذاشتیم برایمان بهتر بود و با شرایط و روحیه مطلوب تری به قطر می رفتیم اما آن تورنمنت با مسابقات لیگ تفاوت دارد و قطعا پرسپولیس در آن دیدار چهره مطلوب تری را از خود به نمایش می گذارد.
وی درمورد مسابقات جام حذفی و دیدار حساس پرسپولیس برابر سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی این رقابتها اظهار داشت: ما فعلا روی لیگ قهرمانان آسیا و بازی با الغرافه تمرکز کردیم و در مورد مسابقات بعدی پیش از آن دیدار صحبت می کنیم.
خبرنگاری پرسید آیا می توانیم نتیجه دیدار رفت مقابل الغرافه را در بازی برگشت جبران کنید که سرمربی پرسپولیس پاسخ داد: بازی کردن در آنجا شرایط متفاوتی دارد، آنها در خانه بازی می کنند و با حمایت تماشاگران خود تمام تلاششان را برای پیروزی به کار می بندند. البته اگر ما با همان تمرکز بازی رفت در آن دیدار به میدان برویم و سطح خود را بالا نگه داریم می توانیم در آنجا هم نتیجه دلخواه را به دست آوریم.
وینگادا در این خصوص اضافه کرد: البته اگر با نوع بازی و سطح عملکردمان در لیگ در آن مسابقه به میدان برویم، مقابل الغرافه با مشکل مواجه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: شکست برابر استقلال اهواز فراموش نمی شود اما باید برابر الغرافه با ارائه یک بازی قابل قبول این باخت را به بهترین شکل جبران کنیم.
وینگادا در خصوص صحبتهای عباس انصاریفرد مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه در صورت ناکامی وینگادا در جام حذفی با این مربی برای مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا ادامه همکاری نخواهیم داد خاطرنشان کرد: من در این مورد صحبت نمی کنم زیرا فعلا روی بازی با الغرافه تمرکز کرده ام.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در مورد مشکل به وجود آمده بین وی و نیکبخت واحدی گفت: هیچ مشکلی وجود ندارد و اگر اتفاق خاصی نیفتد و این بازیکن در شرایط خوبی قرار داشته باشد می تواند حتی در ترکیب اصلی پرسپولیس در آن دیدار به میدان برود.
تابناک
مازیار زارع در گفت وگو با ایپنا:
هدف ، رسیدن به فینال لیگ قهرمانان است / برایمان فرقی نمی کند مقابل چه تیمی بازی می کنیم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس برای رسیدن به فینال بازی های لیگ
قهرمانان آسیا برنامه ریزی کرده و برای رسیدن به این هدف برایمان فرقی نمی کند مقابل چه
تیمی بازی می کنیم.
مازیار زارع در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: بدون توجه به شکتس که
مقابل استقلال اهواز پذیرفتیم، از نظر روحی روانی برای دیدار مقابل الغرافه آماده ایم و می
خواهیم یک بازی بسیار تهاجمی و پر گل را به نمایش بگذاریم.
وی ادامه داد: الغرافه تیم خوبی است و در زمین خود برای این که انتقام بازی رفت رابگیرد وارد
میدان خواهد شد اما پرسپولیس برای این که نشان دهد یکی از مدعیان قهرمانی است با تمام قوا
وارد میدان می شود.
زارع خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای جام حذفی و همچنین لیگ قهرمانان آسیا برنامه ریزی
گسترده ای داریم تا مجددا به عنوان نماینده ایران در آسیا ناممان را ثبت کنیم.
معمارزاده: قراردادم را با پرسپوليس تمديد ميكنم
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به جاي گوش دادن به حاشيهها در خصوص اخراجم از پرسپوليس؛ قراردادم را با اين تيم يك سال ديگر تمديد ميكنم
ميثاق معمارزاده تصريح كرد: طبق برنامه عابدزاده تمريناتم را دنبال ميكنم و به دستور مربي دروازهبانان پرسپوليس با توجه به اينكه چمن مصنوعي آكادمي المپيك براي تمرين كردن من خطرناك است به صورت اختصاصي به وزنه زدن ميپردازم.
وي افزود: دليل اينكه روز يكشنبه در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نكردم، اين بود كه اطلاعي از ساعت تمرين نداشتم. به همين دليل با سعداوي تماس گرفتم و هماهنگي لازم را انجام دادم. در اين مورد مشكلي نبود.
معمارزاده در خصوص خط خوردن از ليست پرسپوليس براي ديدار با الغرافه قطر گفت: اصلا ناراحت نبودم و حق ندارم در تصميمات كادر فني دخالت كنم. مربيان تيم صلاح دانستند كه من در ديدار با الغرافه نباشم و اگر موردي است تصميم يك خانواده است. مطمئن باشيد من نميگذارم حاشيه درست شود.
وي اضافه كرد: به جاي گوش دادن به شايعه اخراجم از پرسپوليس طبق توافقات انجام شده قصد دارم قراردادم را يك سال ديگر طي روزهاي آينده با پرسپوليس تمديد كنم اما ميدانم بعضيها به دنبال شيطنت هستند تا من را با متصل كردن به تيمهاي ديگر به حاشيه ببرند.
دروازهبان پرسپوليس يادآور شد: هيچ مشكلي با مسئولان باشگاه ندارم و به مسائل حاشيهاي كار ندارم. يك فصل بد را پشت سر گذاشتم و دنبال اين هستم در فصل آينده به حقم برسم. نرفتن من به قطر صلاح باشگاه بود كه من هم ميپذيرم.
معمارزاده در خصوص ناراحتياش از بازي نكردن در پرسپوليس پس از رفع مصدوميت گفت: از اينكه بازي نميكنم قطعا ناراحت هستم. چون اگر غير از اين باشد بايد فوتبال را كنار بگذارم.نيمكتنشيني خوشحالي ندارد اما اين موضوع دليل ميشود تلاشم را بيشتر كنم تا به تركيب 11 نفره برسم.
وي تاكيد كرد: متاسفانه يكسري با درج خبرهاي مبني بر اخراج و حاشيههاي گوناگون دوست دارند من را در برابر باشگاه قرار دهند اما مطمئن باشند من در اين خصوص حرفهاي عمل خواهم كرد و با هيچ كس مشكلي ندارم. مي خواهم از پرسپوليس به تيم ملي برسم. با وينگادا و پيرواني تماس داشتم و به هيچ عنوان مسئله اخراج من مطرح نيست.
آل تهاني: براي تفريح مقابل پرسپوليس بازي نميكنيم
رئيس باشگاه الغرافه گفت: براي قدم زدن و تفريح مقابل پرسپوليس بازي نخواهيم كرد.
روزنامه العربيه از قول جاسم بن آل تهاني در مورد بازي با پرسپوليس نوشته است:
براي بازي برگشت مقابل پرسپوليس برنامه هاي گسترده اي داريم. مسلما تيم ما اينك به تجربيات ارزشمندي در سطح رقابت هاي ليگ قطر و ليگ قهرمانان آسيا رسيده است و براي قدم زدن پا به ميدان مسابقه نخواهد گذاشت.
وي افزود: به دنبال كسب سه امتياز از اين بازي هستيم. فكر مي كنيم پيروزي بر اين تيم دور از دسترس نيست. ما مي خواهيم موقعيت خود را در جدول بهبود بخشيم.
وينگادا بزرگترين اشتباه پرسپوليس است
چهارشنبه 2 ارديبهشت:(11:59)
مرجع خبري پرسپوليس:ابراهيم آشتياني: فوتبال در وضعيت اسفباري است. بازيكنان شب زنده دار و خوشگذران را كنار بگذاريد
ابراهيم آشتياني پس از شكست سنگين پرسپوليس مقابل الغرافه قطر گفت: روزي كه مربي اخراجي از اردن به ايران آمد گفتم كه وينگادا بزرگترين اشتباه پرسپوليس است ولي نمي دانم چه منافعي براي آقايان داشت كه حرفم را گوش ندادند.
پيشكسوت پرسپوليس اظهار كرد: تعويض پي در پي مربي در تيم پرسپوليس و جذب وينگادا در مرحلهي آخر از بزرگترين اشتباهات باشگاه پرسپوليس بود، روزي كه وينگادا به ايران آمد اعلام كردم كه حضورش فايده اي نخواهد داشت ولي كسي گوش نداد، متاسفانه هيات مديره پرسپوليس حتي يك نظر خواهي از پيشكسوتان نكرد. اين مربي را هيات مديره غير فوتبالي پرسپوليس به ايران آورد، پس چه توقعي ميتوان از اين تيم داشت؟! كار از سرچشمه خراب است!
وي ادامه داد: اگر باشگاه پرسپوليس هيات مديره قوي داشت و بررسي مي كرد كه وينگادا چه چيزي در چنتهي خود دارد به اين روز نميافتاد كه همه به او بخندند. من از شرايط فعلي بسيار ناراحت هستم و از روي مردم خجالت ميكشم. مردم به اعضاي هيات مديره كه روزي مي آيند و روزي هم مي روند كاري ندارند و ما را مي شناسند و از ما انتظار پاسخگويي دارند.
پيشكسوت پرسپوليس در خصوص عملكرد اين تيم در ديدار مقابل الغرافه متذكر شد: مساله دوندگي بازيكنان نبود. انصاري فرد سالها براي پرسپوليس زحمت كشيده ولي تركيب هيات مديره اين تيم بايد فوتبالي شود. آنها بايد براي فصل بعد روي تك تك بازيكنان حساس شوند. بازيكنان شب زنده دار و خوش گذران را كنار بگذارند و با چشم باز براي تيم خود تصميم بگيرند.
وي ادامه داد: همه بازيكنان ليگ پرسپوليس را دوست دارند و مي دانند كه مي توانند ره صد ساله را در پرسپوليس يك شبه طي كنند بنابراين مسوولان اين باشگاه مي توانند با ارزان ترين مبلغها بهترين ها را در تيم خود جمع كنند. از طرفي مسوولان اين تيم بايد استعدادهاي فوتبال را وارد تيم هاي پايه خود كنند.
بازيكن اسبق تيم پرسپوليس با تاكيد بر اينكه شكست پرسپوليس غير قابل پيش بيني نبود خاطر نشان كرد: شكست پرسپوليس از قبل مشخص بود، عملكرد اين تيم در ليگ هم همينطور است. پرسپوليس در ليگ هم به استقلال اهواز ته جدولي باخت.
پيشكسوت تيم پرسپوليس در بارهي عملكرد تيم هاي ايراني در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا اضافه كرد:
قبل از آغاز مسابقات گفته بودم كه ليگ بسيار ضعيفي داريم. بنابراين نمايندگانمان در ليگ قهرمانان آسيا نيز ضعيف هستند. ما در بازي با تيم هاي خودمان متوجه اين ضعف نميشويم و شما مي بينيد كه در بازي با تيم هاي غرب آسيا چگونه شكست ميخوريم.
آشتياني افزود: سالانه حدود 300 ميليارد تومان در ليگ هزينه مي شود ولي شاهد اين افتضاح هستيم. ليگمان نياز به بازنگري دارد، معتقدم كساني كه فوتبالي نيستند بايد به خاطر احساسات مردم كنار بروند. خدا را خوش نمي آيد كه كسي با احساسات مردم بازي كند. من از قبل همهي اين نتايج را پيش بيني مي كردم چهار تيم در ليگ قهرمانان داريم كه هيچ كدام نمي توانند نتيجه بگيرند، تيم ملي هم كه در وضعيت سقوط است متاسفانه گوش شنوايي نيست و يا اينكه تصور مي شود حرفهايم از روي غرض ورزي است.
وي در پايان تصريح كرد: فقط پرسپوليس وضعيت بدي ندارد، استقلال ته جدول است، سپاهان هم كه مي بازد اگر يك تيم ما ضعيف عمل مي كرد مي گفيتم كه اتفاقي افتاده ولي عملكرد نمايندگان ما نشان داد كه ما علي رغم صرف پول هاي هنگفت بيت المال در منطقه ضعيف هستيم كه اين هم به مديريت غلط فوتبال ما بر مي گردد.
هدايتي: از هيات مديره پرسپوليس استعفا ميدهم
چهارشنبه 2 ارديبهشت:(11:50)
مرجع خبري پرسپوليس:رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با اين وضعيت استعفا ميدهم.
حسين هدايتي درباره شكست 5 بر يك برابر الغرافه اظهار داشت: اين باخت جاي هيچ توجيهي ندارد و ما شرمنده هواداران هستيم. در اين باره همه بايد پاسخگو باشند.
وي افزود: ميليون ها ايراني ديشب ناراحت بودند. همچنين اعضاي هيات مديره و مسئولان باشگاه شرايط خوبي نداشتند. من از اين اتفاق بسيار ناراحت هستم و با اين وضعيت قصد دارم از پرسپوليس استعفا بدهم.
هدايتي يادآور شد: به زودي نظر قطعيام را اعلام ميكنم. معتقدم تا امروز هيچ كم و كاستي براي بازيكنان نگذاشتيم.آنها بيشتر از 90 درصد از قرارداد خود را گرفتند. من واقعا نميدانم گناه من و ساير اعضاي هيات مديره چيست كه بايد شاهد اين شكست ها باشيم.
رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سئوال آيا قضيه كناره گيري جدي است يا تهديد؛ گفت: اين تصميم كاملا جدي است.
وي خاطرنشان كرد: جريمه بازيكنان و كادرفني تصميم هيات مديره بود و آنها بايد درباره اين باخت توضيح دهند.